Kongens Langbord i Kalundborg

I et samarbejde med Museums Vestsjælland har Bistro Bispegården i Kalundborgs gamle højby skabt en særlig middag ved langborde i historiske omgivelser. Kom derfor med og smag på historien, når Kongens togt lægger til i Vesthavnen i Kalundborg fredag den 22. juli. Mød Kongen på havnen kl. 17 og følg med optoget, når han eskorteres til Bispegården i Højbyen og sit langbord fyldt med mad.

Bistro B

 

Maden og aftenen:

Aftenen på Bistro Bispegården står i middelalderens tegn med pragtfulde retter, musik og historier om den gamle bygning.

Menuen står på hjemmebagt brød, fisk og skaldyr med urteolie mens der drikkes en skål, måske to. Derudover serveres der også grønne salater, oksekød og fjerkræ, inden aftenen fortsætter med gode danske oste og slutter af med Bispegårdens mandeltærte med rosenvand.

Alle retter bliver lavet med råvarer og krydderier, der fandtes i middelalderen og stadig findes i dag. Der bliver dog nok ”fløjet” et par kander kaffe ind fra nutiden, inden selskabet går hver til sit og ud i den danske sommernat.

Fakta om Kongens Langbord:

Sted: Vesthavnen i Kalundborg. Følg Kongens optog til højbyen.
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 399 kr. inkl. festivalarmbånd
Bemærk: Begrænset antal pladser

Billetter købes hos:

Bistro Bispegården
Adelgade 6B
4400 Kalundborg
+45 59522130 // info@bistrobispegården.dk

Læs mere om samarbejdspartnerne:

http://bistrobispegården.dk
http://vestmuseum.dk