RØRVIG // 24. – 26. juli

Se og download programmet for Rørvig her:
Kongens Togt Program 2016 – Rørvig

KongensTogtProgram2016 - rørvig

Når KONGENS TOGT lægger til, bliver det med en altfavnende festival, hvor du kan udforske, smage og lege dig ind i vikingetidens og middelalderens saftigste øjeblikke. Temaet for årets festival er 1000-året for Knud den Stores erobring af England.

Det var en tæt pakket Rørvig havn, da Kongens togt lagde til i sommeren 2013. Er du klar til endnu en omgang historisk festival? Igen i år rummer programmet både noget for de eventyrlystne med blod på tanden og dem, der ønsker at glemme tid og sted. De små kan lære at kæmpe som en kriger, mens de større kan debattere og aflive myter. Eller du kan blive klogere på ’Do’s and Don’t’s’ i vikingernes krigertøj til historisk modeshow, deltage i en live-podcast om Rørvigs fortid som mulig magtcentrum, eller tage på en tidsrejse tilbage til 1016 og opleve den stjernehimmel, Knud den Store kiggede på.

Dem kan du bl.a. møde i Rørvig:
Museum Vestsjælland // Ulvsborg Historisk Værksted // Brorfelde Observatorium // Fishing Zealand // Sagnlandet Lejre // Vikingeskibene Havhingsten, Nidhug og Aslak // Kåre Johannesen DR Historiequizzen // Kongerækken (live), Netudgaven //Handelsboder i Handelsgaden

Vikingeskibene:
Ankomst: Søndag den 24. juli kl. 19.00 (historisk speak 18.40)
Afgang: Tirsdag den 26. juli kl. 10.00

Se også eventet på Facebook ved at klikke HER.